Προώθηση πωλήσεων & Διοργάνωση εκδηλώσεων

Οι προωθητικές ενέργειες βοηθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους. H Solution Focus αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση προγραμμάτων προώθησης πωλήσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, μέσα σε καταστήματα λιανικής πώλησης, Super Markets, πολυκαταστήματα και καταστήματα καλλυντικών, καθώς και σε εξωτερικούς χώρους.

Τα άτομα που πρόκειται να ασχοληθούν με τον τομέα των προωθήσεων επιλέγονται και αξιολογούνται με βάση την ικανότητα επικοινωνίας, την υπευθυνότητα που διαθέτουν και την προϋπηρεσία τους. Έμπειρες ομάδες για προώθηση σε Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα ειδών τεχνολογίας, βραδινά προγράμματα, promotion τσιγάρων, merchandising FMCGs και αισθητικών για την προώθηση καλλυντικών είναι έτοιμες να καλύψουν την προώθηση κάθε προϊόντος - υπηρεσίας και να αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη στελέχωση της εκδήλωσής σας, καθώς και των εκδηλώσεων ή εκθέσεων στις οποίες λαμβάνετε μέρος. Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την υποδοχή, την εξυπηρέτηση, τη διανομή του εντύπου σας και την καταγραφή των στοιχείων των επισκεπτών.

TOP